lichtcijfers & lichtletters

Wil je graag iets extra’s op jouw feestje of event?

Kies dan voor de XL led-lichtcijfers en/of letters van Styleyourparty.

De cijfers en letters creëren de perfecte sfeer en voegen net dat extraatje toe. Wij houden ervan om jouw droom feest waar te maken en helpen jou daar graag mee. Wij leveren niet alleen aan bruiloften of verjaardagen. Je kunt onze lichtcijfers en letters huren voor alle evenementen, groot en klein.

 

XL Led-lichtcijfers

Vier jij binnenkort jouw verjaardag? Of wil je iemand verrassen? De led-lichtgevende cijfers maken jouw/het feest helemaal af. Zet de cijfers bijvoorbeeld bij binnenkomst neer en je hebt een super gaaf effect.

Wij verhuren alle cijfers 0 tm 9 (ook dubbel). 

 

 

XL Led-lichtletters BOY

De led-lichtletters BOY zorgen voor het ‘WAUW’ effect tijdens een babyshower of kraamfeest.

 

 

XL Led-lichtletters GIRL

De led-lichtletters GIRL zorgen voor het ‘WAUW’ effect tijdens een babyshower of kraamfeest. Stijl de letters af met een organic ballonnenslinger of wat losse ballonnen voor de letters.

 

 

Led-Lichtletters BABY

Met een babyshower wil je de zwangere in het zonnetje zetten. Daar horen deze prachtige led-lichtletters zeker bij.

Wij kunnen de lichtletters decoreren met verschillende ballondecoraties en kleuren.

 

 

XL Led-lichtletters LOVE

De mooiste dag van je leven, jullie bruiloft. Deze bijzondere dag hoort tot in de puntjes geregeld te zijn. De XL led-letters LOVE staan mooi op jullie bruiloft. 

Wij helpen graag met het decoreren van jullie bruiloft, neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

 

AANSLUITEN

 De lichtletters en cijfers worden aangesloten op een normaal stopcontact. Het aansluiten is zeer eenvoudig zelf te doen (wij helpen je graag). De benodigde bekabeling is uiteraard in begrepen.

 

TRANSPORT

De lichtletters en cijfers passen over het algemeen in iedere personenauto. Hierdoor zijn de letters en cijfers gemakkelijk op te halen in Eindhoven of Zaltbommel. Wij verpakken de letters en cijfers in stevige transporthoezen. Je kunt er ook voor kiezen om de letters en/of cijfers te laten bezorgen.

 

MATERIAAL

De licht cijfers en letters zijn gemaakt van hout. De letters en cijfers zijn voorzien van ledverlichting. Dit zorgt niet alleen voor een romantische en gezellige sfeer maar zijn ook nog eens laag in energieverbruik. 

De letters en cijfers zijn spatwaterdicht en stevig gemaakt. Hierdoor kunnen de letters en cijfers zowel binnen en buiten geplaatst worden.

 

LET OP: de letters en cijfers mogen niet in het water of in de regen staan.

 

LET OP JE KUNT DE CIJFERS EN LETTERS NU ALVAST RESERVEREN!

ALLES IS VANAF 26-06-2023 BESCHIKBAAR