Ballonnen

 

Ballon decoratie

Wij bieden een breed assortiment aan ballondecoraties. Bij ballondecoraties kunt u denken aan: ballonnenbogen, organic ballonnenslingers, ballonpilaren,

Cijfer ballonpilaren, ballonwanden, helium ballonnen en veel meer.

 

Organic ballonnen

Wij maken al u ballondecoraties op maat. Hierdoor heeft u altijd een unieke creatie op uw locatie. Een organic ballonnenslinger bestaat uit verschillende formaten en kleuren ballonnen. Wij kunnen de ballonnenslinger ook combineren met bloemen of folie ballonnen.

Wilt u graag de kleuren van de ballonnen eerst zien?  Neem dan even contact met ons op. 

Wil je graag een kleinere organic ballonnen decoratie? Wij kijken altijd naar de locatie wat er mogelijk is en creëren ter plaatsen. Zo is het ook mogelijk om een ballonnen 'wolk' rondom een XL led-cijfer te creëren. Het cijfer valt mooi weg in de ballonnen. Alle kleuren en wensen zijn mogelijk en bespreekbaar.

 

Ballon pilaren

Heeft u binnenkort een bruiloft, winkelopening, verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid?

Denk dan eens na over een kleurrijke ballonpilaar. Een ballonpilaar trekt de aandacht en zorgt voor een feestelijk gevoel. Een ballonpilaar kan bijvoorbeeld bij de ingang van de winkel geplaatst worden of in de ruimte van het feest. De ballonpilaren zijn gemakkelijk te verzetten. Zo is het mogelijk om de ballonpilaren gedurende dag mee te nemen naar de volgende ruimte. Zo heeft u er nog meer plezier van.

 

Helium ballonnen

Staat er binnenkort een feestje op de planning? Een trosje helium ballonnen zorgt meteen voor een feestelijk gevoel. Helium ballonnen bestaan er in alle soorten en maten. Trosjes helium ballonnen zijn haast onmisbaar op feestjes en worden vaak gebruikt als aankleding van een zaal.

Wij maken standaard trosjes met 3 of 5 ballonnen. Wilt u graag meer ballonnen in een tros, dan is dit geen enkel probleem.