Flower art 

Flower decoration

Elke locatie is een unieke scene voor uw evenement. Bloemen en bloemdecoraties zijn een uitstekende middel om een unieke beleving voor de bezoekers te creëren op een bepaalde locatie.

Persoonlijke, op maat gemaakte bloemdecoraties is een unieke manier om een bijzondere, spraakmakende sfeer te creëren dat lang in de geheugen van de bezoekers zal blijven. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen op de tafels, bij het entree of in een vorm van een bloemenmuur zijn. De kleuren van de bloemen, grotten daarvan en het sfeer van het evenement zullen naadloos aansluiten op uw wensen en ideeën.

Gespecialiseerd in evenementen 

Homeflowerstyle heeft een geweldige portfolio en ruime ervaring met het creëren van bloemendecoraties voor diverse evenementen, perslanceringen, festivals en privé gelegenheden. Bekijk ook onze online portfolio op social media. (Homeflowerstyle) is ons andere bedrijf. Bloemist in Eindhoven, online & op locatie. Alles is eigenlijk mogelijk. Van klein tot groot. 

Bloemendecoraties van A tot Z

Goede voorbereiding is het halve werk. Aan de hand van een een styling plan van uw evenement weet u precies wat en wanneer te verwachten is . In dit plan houden we rekening mee met uw wensen, thema van het evenement, gewenste look & feel, de kleuren en veel meer.

We werken met de beste Nederlandse kwekers en met de beste veel al Nederlandse bloemen en planten. Dit zorgt niet alleen voor de beste kwaliteit en het ‘wow-effect‘, maar ook een duurzame keuze met kleinere inpakt op klimaat.

Zijden bloemen of verse bloemen?

Zijden bloemen of verse bloemen. Dat maakt voor ons niks uit. Wij werken zowel met zijden bloemen als met verse snijbloemen.

Wij maken samen met u een plan.

En bespreken het onderwerp verse of zijden bloemen. 

Wij gaan werken met de bloemen die u het meest aanspreken en wat het beste bij u past. 

Ideeën 

- Tafeldecoratie met bloemen

- Backdrop gedecoreerd met bloemen

- Ceremonie decoratie 

- Bruidswerk

- Versierd plafond 

- Bloemen slingers 

- Bloemen decor 

 

U kunt het beste even contact met ons opnemen. 

Zo kunnen wij samen jullie ideeën bespreken & uitwerken. 

Wij maken dan een plan & een offerte voor u.